Kedvezményezett neve: ENTER-HOLDING HUNGARY Kft.
Felhívás címe: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22. Magyar Falu Vállalkozás-újraindítási Program
Támogatás összege: 9 949 079 Ft
Projektazonosító: GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00835
Projekt fizikai befejezése: 2022.07.18.

A 9.94 millió forint európai uniós támogatás segítségével a vállalkozás golyósszálas zsákoló gépsort szerzett be, mellyel poliészter golyót tudunk gyártani, ami az új termék, az óriás plüss állatok töltésére szolgál. Remélhetőleg így több plüsst tudunk eladni, amellyel új munkahelyet tudunk a cégünknél teremteni. A poliészter golyó gyártása ráadául új termékek (pl. egyedi babzsákok, egyéb tölthető anyagok, pl. párnák) árusítása előtt nyitja meg a lehetőséget, így új termékpalettával is piacra tudnak lépni, amely szintén bevételnövelő hatású.
Mivel új termékpalettát vezettünk be, illetve megnövekednek a tervezési, modellezési és adminisztrációs terheik (valamint a meglévő asztali PC-k is elavultak, elhasználódtak az évek során, lassan, bizonytalanul működnek), 2 db Macbook Air Pro 16″ asztali számítógépet is beszereztünk a Kft. részére. Miért Apple termékek? Mert a tervező, hímző szoftvereink Apple termékekkel működnek a leghatékonyabban, és az ügyviteli folyamatok is gyorsabbak lesznek a beszerzésnek köszönhetően.
Mindezek mellett közvetett szolgáltatásokat is igénybe vesz a cég, melyeket elsősorban projektmenedzsmentre fordítottunk.
A fejlesztéseknek eredményeként a termékgyártás felpörgött, webshopjaik forgalma jelentősen megnőtt, miközben működési költségeink csökkentek, így az üzletmenetünk is stabilabbá vált, és el tudunk indulni a növekedés útján.
A projekt a Széchenyi Terv Plusz program keretében valósult meg.