Azonnali rendelés és gyors szállítás

Nálunk a toltoanyag.hu-n a minőség nem kérdés: szilikonizált, 100% poliészter, antiallergén és antisztatikus golyóink a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek. Ráadásul ezek a töltőanyagok azonnal raktárról, előre kimérve, többféle kiszerelésben várják, hogy új otthonra találjanak. Egy kisebb projekt esetén választható a kompakt 1kg-os vagy 5kg-os csomag, de akár a 10kg-os kiszerelés is rendelkezésre áll. Nagyobb mennyiség esetén pedig egyedi, versenyképes árakon kínáljuk termékeinket.

A gyorsaság és a minőség nálunk kéz a kézben jár. Az általad megrendelt szilikonizált poliészter golyókat vákumozva szállítjuk, így akár már másnapra kézhez kaphatod őket. Nagyobb mennyiség esetén is mindössze pár napon belül elvégezzük a gyártást.

A minőségi töltőanyag felhasználása nélkülözhetetlen a kiváló végeredmény eléréséhez, hisz mi is ezzel töltjük a myteddy.hu weboldalon forgalmazott plüss állatainkat. Ezért bátran ajánljuk, hogy igényelj ingyenes minta terméket tőlünk, hogy magad is meggyőződhess termékünk minőségéről.

És ha kérdésed támadna vagy ajánlatot szeretnél kérni, nálunk nem kell napokat várnod a válaszra. Csapatunk pár órán belül válaszol minden megkeresésre, akár hétvégén is. Így egy ajánlatkérésre sem kell napokat várnod.