OEKO-TEX 100 minősítés

A toltoanyag.hu töltőanyagainak minősége nem véletlen. Büszkén jelentjük be, hogy termékeink az OEKO-TEX 100 minősítéssel rendelkeznek, ami egy szigorú nemzetközi sztenderd a textiliparban. Ez a minősítés bizonyítja, hogy a töltőanyagaink nem tartalmaznak egészségre káros anyagokat és teljes mértékben biztonságosak használat közben.

Az OEKO-TEX 100 minősítés egy független tesztelési és tanúsítási rendszer, amely a textiliparban a termék biztonságát és környezetbarát termelését hivatott ellenőrizni. A minősítés megszerzése nem kis feladat: a terméknek szigorú teszteken kell átmennie, amelyek több száz káros anyag jelenlétét ellenőrzik.

A toltoanyag.hu az OEKO-TEX 100 minősítés birtokában biztosítja vásárlói számára, hogy a töltőanyagok, amelyeket weboldalunkon vásárolnak, megfelelnek a legmagasabb nemzetközi minőségi és biztonsági sztenderdeknek.

A toltoanyag.hu-n kínált töltőanyagok a párnák, plüssállatok és egyéb textil termékek töltéséhez ideális választás. Ezen kívül a minősítés azt is jelenti, hogy vásárlóink teljes biztonságban lehetnek, amikor termékeinket választják.

Az ingyenes minta termék igénylésének lehetőségét is kínáljuk, így bátran tesztelheted termékeinket, mielőtt nagyobb mennyiségben rendelnél.